Ungt par i Snow
Vinterns nyheter

Varierande skidåkning för alla, boende med hög komfort, minnesvärda och hållbara fjällupplevelser. Förutom förbättringar i skidsystemen, introduceras flera nyheter med alltifrån fortsatta digitala lösningar, nya SkiStar Lodge Hundfjället till satsningar på hållbara fjälldestinationer med bättre utbud och aktiviteter för gästerna.

- Trots pandemin har vi lyckats sjösätta flera stora projekt, bland annat digitala lösningar som redan förra vintersäsongen gav mycket gott resultat och uppskattades av våra gäster. Det skapar både trygghet och säkerhet för våra gäster men också en mer bekymmersfri vistelse som vi nu fortsätter att utveckla med målet att all incheckning och SkiPass-försäljning ska vara digital, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar. 

Fler människor har upptäckt den skandinaviska fjällvärlden under pandemin och vikten av att vara utomhus och ha en aktiv semester med den alpina skidåkningen i fokus. Som komplement utvecklar SkiStar därför SkiStar Cross Country Arena i Sälen, som sedan tidigare finns i liknande form i Åre, i likhet med andra skidanläggningar i Sverige: längdskidåkning med hög kvalitet och flera nya tjänster och produkter såsom elljusspår, parkering, toaletter och vallabodar på arenorna som ett tillägg till SkiStars SkiPass.

Bo bättre borta än hemma
Nya gäster och nya semestervanor ställer också andra krav på komfort och att bo bättre borta än hemma och även bredare restaurangutbud, gärna med hållbara lokala inslag och råvaror från byn. SkiStar inviger därför i december nya SkiStar Lodge Hundfjället - toppmodernt boende med hög mysfaktor och bästa ski-in-ski-out läge tillsammans med två helt nya restauranger signerat av krögaren och entreprenören Pontus Frithiof. Det är en del i SkiStars nya satsning att utveckla SkiStar Lodge. SkiStar driver sedan 1 juli fem fjällhotell med fokus på lägenhetshotell i Trysil, Sälen och Hemsedal.