ANNONS

KORT & GOTT

SJ åker till Oslo

SJ kommer att trafikera Stockholm – Oslo igen med start den 12 december. Den norska regeringen har meddelat att persontågstrafik tillåts över gränsen från den 6 okt.

Machine de Cirque

Machine de Cirque bjuder på fantastisk akrobatik och musik. La Galerie är en cirkusföreställning i form av ett härligt kaotiskt vernissage. Den 23 och 24 okt på Stora Teatern.

Seniordagen är tillbaka

Äntligen är mässan Seniordagen tillbaka. Väntan har varit lång men nu är datumen spikade. Det blir den 10 maj 2022 i Stockholm samt 17 maj i Norrtälje. Välkommen!

Malmberg full av Livh.jpg

Malmberg full av Livh

Nöje

Claes Malmberg är tillbaka på Kajskjul 8 i Göteborg med ny show ”Malmberg - full av Livh”. På scen har han med sig en av landets största radioprofiler genom tiderna Stefan Livh, känd för sina underfundiga texter och radioprogram som Rally, Riskradion, Morgonpasset, Livh i P4 m.fl. och ackompanjeras av Bennet Fagerlunds trio.

Plocka bär i Dalarna.jpg

Fem höstiga måsten i Dalarna

Resor & Äventyr

Semestern må vara över för de flesta, men det är inte för sent att nyttja de sista solstrålarna och ge sig iväg på en mysig hösthelg. I Dalarna finns bekvämt boende, genuina matupplevelser och mäktig natur. Många av de mest populära besöksmålen håller fortfarande öppet.

Tommy Nilsson på turné igen.jpg

Tommy Nilsson på turné igen

Nöje

Äntligen nypremiär för Tommy Nilssons Sverigeturné ”Allt som jag känner”. Tommy samlar flertalet änglalika och lokala körer i 28 orter runt om i hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr och från Stockholm i öst till Göteborg i väst.

whisky glass.jpg

Glass och whisky

Mat & Dryck

Sedan 1977 har Lejonet & Björnen tillverkat glass på ett hantverksmässigt sätt. Alltid med naturliga och noga utvalda råvaror främst från lokala, regionala och nationella leverantörer. Under 2021 började man lansera några av sina nya smaker i en ny begränsad serie, där Gin & Tonic-glassen var först ut. Nu kommer limited edition nummer två. Lejonet & Björnen gör glass tillsammans med Mackmyra.

ANNONS

MUSIKNYTT

Lilla London debuterar

e1msikgjsqssowycwpdc_edited.jpg

Lilla London heter den nya gruppen från Göteborg som debuterar med heartbreaklåten 1000 år av regn.

Längtan till Memphis

e1msikgjsqssowycwpdc_edited.jpg

Louise sjunger om sin längtan till Memphis i kommande singeln I know a place called Memphis.

Prada Pop Up.jpg

Prada öppnar nytt 

Mode & Skönhet

Bibliotekstan välkomnar det italienska varumärket Pradas nya exklusiva pop-up koncept på Norrmalmstorg. Pradas nya pop up öppnar för besökare på lördag den 28 augusti och temat för det nya konceptet är; Prada Outdoor.

​ Idrotten får Lisa att må bra.jpg

​Idrotten får Lisa att må bra

Träning

Lisa Molin, 36 år, fick sin diagnos typ 1-diabetes när hon var nio år.  

Lisa har alltid varit en aktiv tjej och gillat att idrotta. Från unga år har hon spelat fotboll samt även utövat racketsporter, som hon även håller på med i dag. Det blir även löpning, dans och besök på gym.

BOKNYTT

Bok 4 av seriesuccén

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

Den hyllade tecknade bokserien Norrsken av Malin Falch är tillbaka med ett nytt färgsprakande äventyr.

Sovjetunionens skendöd

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

30 år sedan Sovjetunionens fall – framväxten av det moderna Ryssland skildras i ny bok.

FILMNYTT

Jorden runt på 80 dagar

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

En ung och nyfiken silkesapa träffar den våghalsige grodan Phileas. Dom slår vad om att det går att resa jorden runt på 80 dagar.

Dune

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara överlever bara de orädda.