ANNONS

EXPLORER

Lyxhotell på Grönland

hotell på Grönland.jpg

Efter många års planering och byggande har nu Grönlands nya lyxhotell, Best Western Plus Hotel Ilulissat, slagit upp dörrarna.

Vinterns nyheter

Ungt par i Snow

Varierande skidåkning för alla, boende med hög komfort, minnesvärda och hållbara fjällupplevelser

FAMILY

5 höstiga måsten i Dalarna

Plocka bär i Dalarna.jpg

Semestern må vara över för de flesta, men det är inte för sent att nyttja de sista solstrålarna och ge sig iväg på en mysig hösthelg.

Halloween på Liseberg

Halloween på Liseberg.jpg

Nu slår grindarna upp för Halloween på Liseberg och säsongen blir i år längre än någonsin. Samma dag är det premiär för årets stora skräcknyhet 

SENIOR

Det ljuva livet

Arken_Hotel_Art_Garden_Spa_pressbilder_fasad_spa-0507-1.jpg

Om det finns önskemål att förhöja det goda i livet och en strävan efter att må riktigt bra är Arken Hotel & Art Garden Spa ett alldeles utmärkt val. 

Ett spa i världsklass

Asia_Spa_Vitality_modell-4159-1.jpg

Unna dig själv något extra tillsammans med någon eller några nära är det ett bra alternativ att välja en vistelse på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. 

NYHETER & DEALS

Ny sorts room-service

Elite Hotels och Eton startar ett unikt samarbete för att skruva upp servicenivån genom att erbjuda Etons tidlösa signaturskjorta och nylanserade badshorts på utvalda hotell i Sverige.

Direktlinje till Lyon

Det franska lågprisbolaget Transavia France expanderar på Arlanda och stärker med ytterligare en linje till Frankrike från den svenska marknaden till Lyon, landets tredje största stad.

Spökstaden i Örebro

Efter ett års uppehåll blir Örebro åter en spökstad under höstlovsveckan. Det blir både kära återseenden och spektakulära nyheter. Bland annat sju stycken sex meter höga dödskallar i Slottsparken!

ANNONS