Lilla London debuterar

Lilla London heter den nya gruppen från Göteborg som debuterar med heartbreaklåten 1000 år av regn.

1000 år av regn är producerad av Petter med sång av William och är ett första smakprov på Lilla Londons RnB-mjuka sound, en synth som smälter likt vattendroppar på asfalt. Det är klistrigt, precis som själva tanken av att en relation skulle ta slut. Den talar rakt i talspråk till ett hjärta i tusen bitar.

– Man brukar kalla Göteborg för Lilla London för att det regnar mycket, och vi har pratat mycket om vattniga ljud, att det ger ett lugn. Man vill bli omfamnad nu och vatten har den inverkan.

Foto: Jasmin Storch

Jesper Lindells nya singel

"White Lines" är det andra smakprovet från kommande albumet "Twilights", som kommer tidigt 2022.

Låten är en catchy hybrid av blue eyed soul och jordnära klassisk rock, inspirerad av sjuttiotalsrockens fria förhållningssätt till mallar och regler. Vill man ha ett långt gitarrsolo så blir det så, oavsett vad radions formatmallar säger.
Jesper Lindells debutsingel "Moving Slow" från 2017 blev en omedelbar framgång (guldplatta!) och har idag streamats nästan fem miljoner gånger.

Längtan till Memphis

Louise sjunger om sin längtan till Memphis i kommande singeln I know a place called Memphis.

Louise Hoffsten är en av Sveriges mest älskade artister. Hon har under åren medverkat i några av de största tv-produktionerna, varit med i flera musikaler och samarbetat med en rad kända medmusikanter som t.ex Peter LeMarc och Albin Lee Meldau.

”Min manager tyckte att jag skulle åka till Memphis. Jag har varit där tre gånger. Det har varit starka resor varje gång. Egentligen är det en väldigt ful stad men med mycket historia. Historia och musik. Skönt att återvända för att påminna sig om vad musik handlar om. Tillbaka till rötterna!” /Louise Hoffsten