500 kr i nykundsrabatt! Erbjudandet gäller endast nya kunder och avser privatpersoner

t.jpeg

Ren energi och mer pengar till det ljuva livet

Som kund hos Fortum kan du gå med i det nya kundprogrammet. Där kan du genom att anta små enkla utmaningar för klimatet, som t.ex. att laga istället för att slänga, duscha snabbare eller äta mer vegetariskt, sänka din elräkning. Bara genom att gå med i kundprogrammet tjänar du dina första 24 timmar. Och sedan ytterligare 24 timmar för varje utmaning du antar. Alla dina intjänade timmar dras av från nästa års elräkning.

Du förväntar dig antagligen att din el ska vara fossilfri. De flesta elbolag erbjuder det och det är utmärkt. Men det är inte tillräckligt. Därför gör vi mer.

Som kund hos oss kan du vara säker på att alltid få ren energi till ett konkurrenskraftigt pris. Det garanterar vi! Men du blir också en del av en större förändring. Vi gör det genom att minska utsläppen, utveckla förnybar energi och nya innovationer, förbättra återvinning och påskynda övergången till eldrivna transporter. Bland annat.

Vi delar din oro kring klimatförändringarna – därför agerar vi här och nu. För en bättre framtid. Följ med oss på resan och bli en del av förändringen mot en renare värld.

Varför Fortum?

Hos oss får du alltid ren energi till ett konkurrenskraftigt pris. Det garanterar vi! Och på köpet kan du alltid förvänta dig utmärkt service och rådgivning när du än behöver den.

Men den främsta anledningen att välja Fortum är att du blir en del av en större förändring mot en renare framtid. Vi gör det genom att minska utsläppen, utveckla förnybar energi och nya innovationer, förbättra återvinningen och påskynda övergången till eldrivna transporter. Bland annat.

  • Du får mer än ren energi

  • Vi gör det enkelt för dig att leva mer hållbart

  • Nöj dig inte med ren energi. Tillsammans gör vi mer.

  • Bli en del av en större förändring

  • Tillsammans kan vi förändra framtiden

  • Vi gör något nu. Följ med oss på resan.

  • Världen behöver din handlingskraft