ANNONS

KORT & GOTT

Riksteaterns "Sådan Far"

En varm komedi som doftar vemod, kärlek och försoning - har urpremiär i Arboga tisdag 7 september och turnerar sedan vidare till ett 50-tal orter i landet

Whitesnake till Sverige

Det legendariska rockbandet som grundades av Deep Purple-sångaren David Coverdale är stolta över att kunna meddela att de gör två spelningar i Sverige nästa år

Nytt från Ballingslöv

Ballingslövs stora fokus på äkta träprodukter som en del i att skapa produkter med maximal livslängd från en cirkulär källa fortsätter.

Lyssnar på musik

Lyssna dig till framgång

Nöje

Alla framgångsrika människor läser många, många böcker. Men det är såklart svårt att hinna med. Därför är ljudböcker ett fantastiskt komplement till att läsa böcker. 
Utbudet av titlar är enormt och man kan även ladda hem böckerna i förväg och sen lyssna offline. Just nu kan du dessutom prova en ljudbokstjänst gratis i en månad. 

Nolia Beer kör X-mas Festival.jpg

Nolia Beer kör X-mas Festival

Mat & Dryck

Nu är det klart. Det blir ett Nolia Beer i år. Den här gången som en X-mas Festival som hålls på Avion Shopping i Umeå 3-4 december.

– Vi kör en pop-upmässa. Det blir en något mindre mässa än det vanliga Nolia Beer men vår ambition är att göra den lika inspirerande, god och gemytlig, säger Nolias vd, Jonas Dahlberg.

Miriam Bryant.jpg

Fyra spelningar på Rigoletto

Nöje

Under två kvällar i november förvandlas Filmstadens galabiograf Rigoletto i Stockholm till konsertscen när Miriam Bryant ger fyra exklusiva livespelningar och för första gången spelar musiken från sitt nya album ”P.S. Jag hatar dig”.

t.png

Börja spara

Ekonomi

Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier. Det är en världsunik spartjänst, som är först med att kunna erbjuda ett helt automatiserat aktiesparande i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter.

ANNONS

MUSIKNYTT

Lilla London debuterar

e1msikgjsqssowycwpdc_edited.jpg

Lilla London heter den nya gruppen från Göteborg som debuterar med heartbreaklåten 1000 år av regn.

Längtan till Memphis

e1msikgjsqssowycwpdc_edited.jpg

Louise sjunger om sin längtan till Memphis i kommande singeln I know a place called Memphis.

Prada Pop Up.jpg

Prada öppnar nytt 

Mode & Skönhet

Bibliotekstan välkomnar det italienska varumärket Pradas nya exklusiva pop-up koncept på Norrmalmstorg. Pradas nya pop up öppnar för besökare på lördag den 28 augusti och temat för det nya konceptet är; Prada Outdoor.

​ Idrotten får Lisa att må bra.jpg

​Idrotten får Lisa att må bra

Träning

Lisa Molin, 36 år, fick sin diagnos typ 1-diabetes när hon var nio år.  

Lisa har alltid varit en aktiv tjej och gillat att idrotta. Från unga år har hon spelat fotboll samt även utövat racketsporter, som hon även håller på med i dag. Det blir även löpning, dans och besök på gym.

BOKNYTT

Bok 4 av seriesuccén

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

Den hyllade tecknade bokserien Norrsken av Malin Falch är tillbaka med ett nytt färgsprakande äventyr.

Sovjetunionens skendöd

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

30 år sedan Sovjetunionens fall – framväxten av det moderna Ryssland skildras i ny bok.

FILMNYTT

Jorden runt på 80 dagar

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

En ung och nyfiken silkesapa träffar den våghalsige grodan Phileas. Dom slår vad om att det går att resa jorden runt på 80 dagar.

Dune

Olseni-Hansen_Herre pa tappan_BOKFRONT.jpg

När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara överlever bara de orädda.