Lyssna på musik på telefon

Lyssna dig till framgång

Alla framgångsrika människor läser många, många böcker. Men det är såklart svårt att hinna med. Därför är ljudböcker ett fantastiskt komplement till att läsa böcker. Utbudet av titlar är enormt och man kan även ladda hem böckerna i förväg och sen lyssna offline. Just nu kan du dessutom prova en ljudbokstjänst gratis i en månad. 

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker. Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Standard kostar 149 kr/månad och då får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

BookBeat har över hundratusen titlar att välja bland. Romaner, spänning, biografier, fakta, personlig utveckling, barnböcker, klassiker och mycket mer. Här finns garanterat något för alla! Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi. BookBeat har även stöd för både Apple Carplay och Apple Watch.

Ladda ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.